CONTACTGEGEVENS

Kennemer Plastic Industrie B.V.
Hoekvaartweg 14
1771 RP Wieringerwerf
The Netherlands
T: (+31)(0)227-60 16 44
E: info@kpi-spuitgieten.nl

Bedrijfsprofiel

KPI is opgericht in 1957 in IJmuiden. We hebben dus meer dan 60 jaar ervaring in de kunststof spuitgiettechniek. Al die tijd hebben wij gewerkt aan het verhogen van onze kwaliteit en service. Bij ons kunt u rekenen op een grote flexibiliteit, korte levertijden en lage kosten.

Inmiddels is onze spuitgieterij verhuisd naar Wieringerwerf. Daar groeide onze bedrijfsruimte naar 32.000 m2 oppervlakte en 288.000 m3 inhoud. Een team van 35 medewerkers maakt daar elke dag precies het product dat de klant wenst.

Wij leveren onze producten onder andere aan de agrarische sector, de voedselverwerkende industrie, warehousing, bouw en de levensmiddelenbranche.

Algemene Informatie
Of u nu een klein precisieartikel nodig heeft of een groot product van bijvoorbeeld 8 kg, wij leveren snel en produceren tegen lage kosten .

Dat is mogelijk dankzij een hecht samenwerkingsverband met diverse technische bedrijven: Kennemer Plastic Industrie B.V., Reobijn Plastic Products B.V. en Final Plastics Nederland B.V. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie, organisatie en technologie, toegesneden op verschillende marktsegmenten. Met vereende krachten kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Het gezamenlijke machinepark bestaat uit 75 spuitgietmachines, van 15 ton tot een maximale sluitkracht van 800 ton. Daarnaast zijn er uiteraard ondersteunende activiteiten op het gebied van engineering; Diverse computergestuurde programma's worden gebruikt om een optimaal product en proces te ontwikkelen. De gezamenlijke bedrijven hebben een eigen ontwikkel- en tekenafdeling alsmede een gereedschapmakerij om direct wijzigingen uit te voeren en kleine matrijzen te vervaardigen. Hierdoor kan snel ingespeeld worden op nieuwe ontwikkelingen. Verdere specialismen zijn o.a. 2K spuitgieten en de bedrijven hebben de beschikking over een 3D meetmachine. De bedrijven zijn gecertificeerd volgens de HACCP-, ISO14001- en ISO9001 normen.


Kennemer Plastic Industrie BV | Hoekvaartweg 14 | 1771 RP Wieringerwerf | T: (+31)(0)227-60 16 44 | E: info@kpi-spuitgieten.nl
Webdevelopment © 2012   M.E. Solutions